Това сме Ние!

 Ное Шанс“ е българска фирма, регистрирана по Търговския закон на Република България. Част сме от задружното семейство на европейската компания  New Assistans.  Ние предлагаме легална работа за социални асистенти в Германия, като директен работодател без да ползваме посредници в Полша или други държави. По този начин правим всичко възможно да скъсим пътя от клиента до служителя, за да получи реално и справедливо възнаграждение за труда си.

Така и ще бъде!Нашият най-ценен капитал са нашите служители. На тази основа отчитаме повишаване на трудовата мотивация и нивото на удоволетвореност от работата им, като част от успешно налагащия се в ЕС проект на „Ню Асистанс“. Най-общо, това включва нова за българския бранш фирмена култура и ценностна система. Разпознаваеми сме с коректност  и добронамереност към служителите, съпричастност  и помощ при решаване на лични техни проблеми. „Ное Шанс“ залага на принципите устойчивост и справедливост към служители и клиенти, като сме приели асистентът да е във фокуса на усилията ни. С откритост и доказуемост на действията ни към висока мотивация и удоволетвореност на социалния асистент ние разширяваме мисията за утвърждаване на българска фирма с висок морал. Това ни прави различни и най-ярко ни отличава от множеството фирми в страната.

Желаем ви успехи!

 

На всички наши служители пожелаваме здраве, упоритост и чест в прилагането на професионалните стандарти на фирмата. 

Ето и още за нас

       Ное Шанс е една от малкото фирми  в този бранш, осигуряващи служителите си на пълно работно време, съгласно новите изисквания на ЕС от 2017 г.

       В  Германия за нас работят  опитни служители – немски граждани, с преки ангажименти към решаване на всеки възникнал казус със социалните асистенти.

       Държим да отбележим , че дейността на фирмата ни ежегодно се контролира от институциите, и като страна член на ЕС спазваме изцяло законодателството му.

      Съгласно изискванията  сме защитили  ДЪРЖАВНИ ЛИЦЕНЗИ за предоставяне на всички видове социални услуги.

      1.№ 01470-0009 / 16.11.2016 г. за социален асистент от Държаваната агенция за социално подпомагане на Република България.

      2.№ 01470-0008 / 16.11.2016 г. за личен асистент от Държаваната агенция за социално подпомагане на Република България.

      3.№ 01470-0010 / 16.11.2016 г. за домашен помощник от Държаваната агенция за социално подпомагане на Република България.

   

Подробности по условията за работа може да намерите  тук.

  ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

Очаквайте  най-новата ни услуга!

Работа за социални асистенти в Германия

с МИНИМАЛНО  владеене на немски език.

Моля въведете имейла си за да получите

съобщение за старта на програмата,